Vi söker en blivande Head of Sales!

Om DoSpace
DoSpace är en plats där flexibilitet och möten står i centrum. Vi har flexibla avtal med tillgång till allmänna ytor och tjänster kombinerat med ett starkt fokus på att bygga community och interaktion som skapar affärsnytta för våra medlemmar. Hos oss sitter egenföretagare, frilansare, start-ups och stora företag.
 

Idag består vårt team av 4 medarbetare som delar målet att förändra arbetsplatser för alltid.
DoSpace står idag inför en stor expansion som innebär att vi behöver förstärka vårt team med en person som kommer att arbeta som säljare. Tjänsten är en projektanställning på 1 år. Under anställningens första period går du bredvid vår nuvarande Head of Sales. Vår ambition för att du ska bli head of sales och dina chanser ökar i takt med att du visar framfötterna. Vid ett sådant utfall vill vi göra om tjänsten till en fastanställning.

Din roll
Under ledning av nuvarande säljansvarig på DoSpace jobbar du för att fylla samtliga DoSpace med medlemmar. Vi använder både analoga och digitala verktyg för att sälja på ett effektivt och skalbart sätt. Till din hjälp har du, förutom nuvarande säljansvarig, teamet på DoSpace som håller i event,tar emot prospekt och utför enklare direktsälj.

Vi söker därför dig som är bra på att skapa kontakter och nya relationer med framtida medlemmar på DoSpace. Du är orädd, vågar ta ansvar och är bra på att driva på processer.

Dessutom är du en person som är målinriktad och uthållig, nederlag påverkar inte dig personligen utan driver dig att utveckla nya metoder för att uppnå resultat.

Samtliga anställda på DoSpace har också rollen som sitemanagers. Det innebär daglig drift av den sajt du arbetar från. Daglig drift innefattar enklare praktiska uppgifter samt att bistå medlemmar med hjälp vid behov.

 

Tjänsten

  • 1 års projektanställning (med planerad förlängning)

  • Heltid 100%

  • Resor i tjänsten

  • Tillträde omgående eller enligt överenskommelse.

  • Erfarenhet inom sälj är meriterande

  • Goda kunskaper inom svenska och engelska är ett krav