Moving in: Stratiteq!

1a oktober slår vi upp dörrarna till den nya delen av Stora Torget och kan få välkomna in ett gäng nya medlemsbolag, därebland Stratiteq. Vi har fått prata med Charlotte Eivesteen, Head of Marketing and Communication, på Stratiteq och fick höra lite mer om våra blivande medlemmar!

Hej Charlotte! Berätta om Stratiteq, vilka är ni och vad gör ni?

–Stratiteq har funnits i nästan 20 år och vi anser oss själva vara en härlig mix av stolta strategi- och teknikkonsulter med hantverkar-finess inom våra olika expertisområden. Främst vill vi hjälpa företag att bli mer data-drivna för att kunna jobba effektivare, ta bättre beslut och/eller tjäna mer pengar. Till exempel hjälper vi ett företag med att nå deras mål på 4 dagars-arbetsvecka just nu. Om du frågar oss är ett företags data en grym ”kollega”, som kan underlätta mycket för oss vanliga dödliga. Sedan hösten 2021 är vi också en del av Aricoma group som är en stor aktör på den europeiska IT-marknaden. Vi är alltså lokalt förankrade men med globala muskler (och 4000 kollegor att lära känna 😉). “ 

Grymt! Det låter som att ni blir ett riktigt bra tillskott i vårt community!
Vad har ni för historia med att ha kontor på en coworking-site?

–Det här är första gången vi sitter på en co-working site men i samband med att vi öppnar i nya städer kommer det säkerligen att vara en återkommande bra lösning för oss. Inte nog med att alla vi har träffat i lokalerna verkar härliga så är dessutom färgval, inredningen och atmosfären väldigt lik den vi omsorgsfullt har skapat på våra andra kontor. Det var en viktig del för oss när vi letade kontor, att vårt gäng i Linköping ska känna att de är i samma miljö och på samma företag som oss andra.

Viktigt! Vi hoppas att ni ska trivas!
Vilka är ni som faktiskt flyttar in hos oss på Stora Torget? Har ni någon bild på gänget?

–Vi letar konsulter för fullt och det kommer att trilla in nya medarbetare med jämna mellanrum, som säkerligen ser fram emot att lära känna alla andra på plats bättre. Tills de verkliga ansiktena kommer på plats skickar vi med en bild från vår företagsresa i Malaga för två veckor sedan, så ni får en känsla av vad vi är för figurer. 😉

 

Tusen tack Charlotte! Vi ser fram emot att träffa er och lära känna er 1a oktober!



Stratiteq flyttar in i ett kontor på Stora Torget och blir en del av vårt växande community av bolag i olika storlekar som har valt coworking över traditionella kontor.

Kom till oss på en kopp kaffe och se om coworking är ditt nästa steg!

Föregående
Föregående

1 IVDR-kunnig rekryterare + en medicinteknisk egenföretagare = 🔥

Nästa
Nästa

Meet our new members 🤝 Rex Travel!