Meet our members: Emil Karlsson

Hej Emil! Vad gör du och ni på Hifab?

Hifab är specialister inom projektledning med tillhörande konsulttjänster. Vi finns till för de som äger, utvecklar, förvaltar och nyttjar fastigheter och anläggningar. Man kan säga att vi är "spindeln i nätet" då vi ofta kan fungera som en länk mellan en beställare och exempelvis en entreprenör.

Jag är ganska ny in i gänget så jag assisterar mina kollegor just nu för att bli varm i kläderna.. Tanken är att jag ska växa in i min roll för att sedan bli Projektledare.

🔨 Berätta om något stort/viktigt/spännande/roligt som ni genomfört på ditt bolag??
Nu har jag varit på Hifab i två månader ungefär, så jag kanske inte har så mycket att säga om något vi genomfört så. Men däremot så är vi i en spännande fas i Jönköping. Vi vill etablera oss i stan (i regionen), och växa. Och då kräver det att vi promotar oss själva i området, det tycker jag är ett roligt stadie som vi är i nu.

📣 Om du hade en gigantisk reklamskylt som exponerades för miljarder människor och du fick skriva vad som helst på den; vad skulle du skriva och varför? Någonting som är slagkraftigt och kort men som ändå sprider något bra. Det ska vara positivt och kunna påverka människor.

💰 Vilken är den bästa investering du någonsin gjort?
Att jag investerat i mig själv genom att utbilda mig till den jag är idag, det har lett mig till att jag har fått en grund att stå på.

👀 Berätta om någon ovanlig vana eller annorlunda sak som du älskar?
När jag spelade fotboll så hade jag som en vana att ha min egna vattenflaska med mitt eget vatten hemifrån innan jag spelade match. Hade jag inte det så gick det oftast sämre.


🎓Vilket råd skulle du ge till en smart, driven student som är på väg ut i den verkliga världen?
Att våga! Det skulle jag säga är det viktigaste. Att lita på sig själv. Trust the process. Se utbildningen som en förberedande tid och var ödmjuk.

✌️Vad är bra med DOSPACE?
Första gången jag klev in här och mötte omgivningen och allt så fick jag en väldigt skön känsla. Det är en bra atmosfär. Sen en till grej är att man kan få nätverka i en naturlig miljö. Få till ett naturligt möte med andra människor, det främjar den spontana kontakten.

🕺Hur gör du arbetsdagen awesome?
Starten är viktig för mig, med mina rutiner. När jag går upp tex, att få min frukost är jätteviktig. Och viktigt också när man kommer hit (till DOSPACE) att ge ett leende, få ett leende. Det ger så mycket energi både för mig själv och andra. Att man möter sina kollegor med positivitet inför dagen. Den peppande lagkänslan gillar jag verkligen. Det är viktigt att få med det redan från början av dagen.

🔧Vilket är ditt favoritverktyg i arbetet? Kommunikationen är den viktigaste! Men det praktiska är datorn och nätverket. Overall skulle jag säga att det är kommunikationen.

DOSPACE Jönköping. Här hänger Emil och hans kollegor om dagarna!

📝 Några snabba!

1. Skulle du hellre fightas mot 1 anka som är stor som en häst, eller 100 hästar som är lika små som en anka? Jag skulle helst möta 100 små hästar! Det passar mig och mitt yrke då jag ska kunna hantera mycket på en gång.

2. Om världen var helt på ditt sätt, hur skulle du vilja att den var då? Då skulle världen vara jämställd och hållbar! Och att man skulle kunna styra tiden.

3. Har du något vinnande koncept på hur man får den bästa morgon-rutinen? Det bästa är att faktiskt ha en rutin, och att vara ihärdig med den. Om man har bestämt sig för något så ska man köra på det. Ha mycket tålamod med din rutin också, så blir det bra.

4. Vad är du BÄST på? Passa på att skryta nu! Ska det bara vara EN sak? Jag skulle säga att jag är ärlig, positiv och har lätt för att känna av andra människor.


📱Hur hittar man dig och ditt bolag på sociala medier?

Linkedin & Facebook !

Emil Karlsson sitter på DOSPACE Jönköping Östra Storgatan. Testa en vecka gratis, gör varje dag lite bättre! www.dospace.se

Föregående
Föregående

Castra ser möjligheterna som arbetsgivare hos DOSPACE

Nästa
Nästa

Meet our members: Christian Widlund