Mattis Engstedt - Dwise Media

🤝Möt Mattis Engstedt, Digital campaign manager på Dwise media. Mattias är ansvarig för bolagets digitala kampanjer i Gävle och Stockholm. Dwise Media är en digital mediabyrå som hjälper kunder att köpa media på ett effektivt sätt. Oftast displayannonser på webben eller i appar, men även utomhusskyltar, videos eller liknande. - Vi jobbar med programatisk handel som effektiviserar traditionella mediaköp.

🔨Berätta om något stort/viktigt/spännande/roligt som ni genomfört på ditt bolag?? Vi blev nyligen "Preffered partner" med vår systemleverantör Delta project som i Sverige är en av de ledande företagen inom programmatisk handel.

💸Vilket inköp för mindre än 1000 kr de senaste 6 månaderna har haft mest positiv påverkan på ditt liv? En pilatesboll!

📣Om du hade en gigantisk reklamskylt som exponerades för miljarder människor och du fick skriva vad som helst på den; vad skulle du skriva och varför? Jag skulle sätta en QR-kod på den som leder till Youtubeklippet "Nine life lessons" med Tim Minchin!

💰Vilken är den bästa investering du någonsin gjort? (pengar, tid, energi etc.)Vi investerade i ett system som låter oss samla in mer data från våra kampanjer och våra kunders målgrupp, och analysera den på ett effektivare sätt.

👀Berätta om någon ovanlig vana eller annorlunda sak som du älskar? Gamla tangentbort! Beiga från 80-talet!

🎓Vilket råd skulle du ge till en smart, driven student som är på väg ut i den verkliga världen? Vilka råd skall de undvika? Fastna inte i en speciell idé om vem du är eller vad du ska göra, utan våga tänka utanför boxen och låt din öppenhet visa vägen. Jag har bytt inriktning flera gånger och har nu hamnat med något jag älskar. Det är ok att inte veta vad framtiden bjuder på. Man behöver inte veta vad man ska göra resten av sitt liv. Strunta i långsiktiga drömmar. Investera inte 15 år av ditt liv för att hamna någonstans du kanske inte vill vara.

📉Vilka dåliga råd hör du ofta inom din profession eller ditt område av expertis? Inga dåliga råd men ett fyrkantigt tankesätt där människor kan tro att det finns en gyllene formel på hur man gör en bra reklamkampanj, men det gör det inte. Det finns inget sätt som är rätt i alla situationer utan det kommer ständigt nya parametrar och förutsättningar att ta hänsyn till.

🌊Vad gör du när du känner dig överväldigad eller ofokuserad? Sätter upp en punktlista och betar av den med en sak i taget och får översikt som hjälper mig prioritera.

✌️Vad är bra med DoSpace? Gemenskapen och stämningen! Väldigt positiv och bra energi!

🕺Hur gör du arbetsdagen awesome? Skrattar mycket!

🔧Vilket är ditt favoritverktyg i arbetet? Det bästa som kan hända på jobbet är att jag får ett problem som jag kan tänka kreativt kring. Alltså är mitt favoritverktyg min hjärna!

Mattis Engstedt sitter på DoSpace Gävle. www.dospace.se