Lisa Junér - SE360

🤝Möt Lisa Junér, Marknadschef på SE360 som jobbar med bostadsfotografering och säljmaterial för fastighetsmäklare.

🔨Berätta om något viktigt som ni genomfört på ditt bolag? Vi är en den leverantör som har styrt kvalitetsfokuset på marknaden och legat i framkant med att jobba med bildens betydelse både för bostadsförsäljningen i sig men också ur kundens varumärkessynpunkt.

📖Vilken bok har du gett bort i present mest? Trendenser av Frida Ramstedt, hon är Sveriges största inredningsbloggare.Det är mycket fokus på inredning idag men boken fokuserar på hur man inreder och inte vad man inreder med, den har inget med trender att göra utan är bara ren teoretisk kunskap. Perfekt inflyttningspresent!

📣Om du hade en gigantisk reklamskylt som exponeras för miljarder människor och du fick skriva vad som helst på den; vad skulle du skriva och varför? “Lyssna på Greta!” För hon gör det så enkelt att förstå de stora utmaningar som världen står inför och vad vi kan göra för att dra vårt strå till stacken.

👀Berätta om någon ovanlig vana eller annorlunda sak som du älskar? Jag har en tendens att köpa för många provfärgburkar. Säg till mig om man ska måla om, jag har ett litet lager hemma, haha.

🕺Hur gör du arbetsdagen awesome? Jag älskar att checka av listor!

✌️Vad är bra med DoSpace? Förutom det uppenbara att det är så fint här så är det gemenskapen, att man har så mycket utbyte av varandra trots att vi är från så olika branscher. Oftast står man inför samma frågeställningar och utmaningar och då är det ett otroligt kunskapsmässigt utbyte av varandra.

Lisa sitter på DoSpace Stora Torget i Linköping. Testa en vecka gratis, gör varje dag lite bättre! www.dospace.se