Jessie Cassel - Backoffice

🤝Möt Jessie Cassel, Marknadsassistent på Backoffice.

Själva iden med Backoffice är att vi ska avlasta företag och vara en extra resurs inom marknadskommunikation. Våra kunder är olika företag som behöver stöttning på marknadssidan så vi gör verkligen allt möjligt - film, sociala medier, tryck och ibland bildekor.

📖Vilken bok har du gett bort i present mest?
Alltså jag är ju sån tönt men - Stolthet och fördom med Jane Austen

💥Hur har ett misslyckande gett dig framgång? Har du ett favoritmisslyckande?
På jobb jag haft innan har jag tagit på mig för mycket och kört på svinhårt, tillslut tog det stopp. Så jag har lärt mig att säga ifrån, lyssna på min kropp. Har också lärt mig att det är ingen som kommer tacka dig för att du kör på för mycket. Våga stå upp för dig själv.

📣Om du hade en gigantisk reklamskylt som exponerades för miljarder människor och du fick skriva vad som helst på den; vad skulle du skriva och varför? En film på någon som asgarvar så man själv börjar asgarva. Inget syfte egentligen, bara att folk ska bli glada.

🙏Under de senaste fem åren; vilken vana, tror eller vilket beteende har förbättrat ditt liv mest?
Jag tränar mycket och unnar mig mycket. Bästa av två världar

🎓Vilket råd skulle du ge till en smart, driven student som är på väg ut i den verkliga världen? Vilka råd skall de undvika?
Tråkigaste rådet men: Det löser sig! Sök massa jobb men det gör inget om du får ett nej. Gör din grej.

✌️Vad är bra med DoSpace?
Dels är det ju fantastiska lokaler - innan jag ens hade träffat min nuvarande chef bestämde jag att jag ville jobba här. Sen är det ju fantastiska människor här, några jag kände sen innan och massa nya. Jag gillar att skaffa nya vänner men det är svårare i vuxen ålder så detta asnajs. Man kan sitta själv på kontoret en dag, det gör inget för man kan gå ut och prata med andra.

🕺Hur gör du arbetsdagen awesome?
Dricker mycket kaffe, fikar förmiddag och eftermiddag. Det är oftast bra musik här och om det inte är det stänger vi dörren och sätter på härlig musik. Vissa dagar är lite tyngre, då går jag ut och pusslar lite eller pratar med någon och samlar lite energi från det.

🔧Vilket är ditt favoritverktyg i arbetet??
InDesign to the core <3 Alltid varit. LOVE IT

📱Hur hittar man dig och ditt bolag på sociala medier?
Instagram: @jessiecassel och @backoffice.se

https://www.facebook.com/backofficesverige/

https://www.linkedin.com/company/backoffice-sverige/

Jessie Cassel sitter på DoSpace Industrilandskapet i Norrköping. Testa en vecka gratis, gör varje dag lite bättre! www.dospace.se