ELIN VINKA - 84CODES

🤝Möt Elin Vinka, Marketing Executive på 84codes, som tillhandahåller hosting av fyra stycken open source programvaror, primärt för meddelandeköer.

🔨Berätta om något stort som ni genomfört på ditt bolag? Det största sedan jag började är att vi anordnade RabbitMQ Summit 2018 i London, världens första konferens om RabbitMQ, samt att vi publicerat två e-böcker (Beginners Guides om RabbitMQ och Apache Kafka.)

💸Vilket inköp för mindre än 1000 kr de senaste 6 månaderna har haft mest positiv påverkan på ditt liv? Min google home - den är extremt rolig. En ny nivå av hemmanörderi!

🎓Vilket råd skulle du ge till en smart, driven student som är på väg ut i den verkliga världen? Mitt bästa råd är att inte söka sitt drömjobb direkt efter examen. Börja istället i ett område där du har potential att växa. Häng inte upp dig på titlar utan försök att hitta en miljö där du kan växa och gro, det viktigaste du har är ditt kontaktnät!

🌊Vad gör du när du känner dig överväldigad eller ofokuserad? Jag tar en paus och bearbetar genom att prata med andra, ofta ringer jag någon.

✌️Vad är bra med DoSpace? Det är skönt att komma hit - äta lunch med någon, snacka lite vid kaffet, höra hur någon haft det i helgen - en energiboost. Men också att det är guldläge mitt i stan!

🕺Hur gör du arbetsdagen awesome? Lika portioner effektivt jobb, bra häng på DoSpace & en god lunch från AK press.

Elin Vinka sitter på DoSpace Stora Torget i Linköping.

www.dospace.se