Lucas Karlsson - Regionansvarig på Save By Solar

🤝Möt Lucas Karlsson, Regionsansvarig för Östra sverige på Save by Solar som jobbar med solcellsanläggningar för företag med fokus på större fastigheter som industrifastigheter och kommersiella fastigheter.

🤔Varför DoSpace? För att jag vill inte vara ensam, hehehe. Skämt å sido, det är väldigt moderna lokaler och alla bekvämligheter man kan önska sig till ett rimligt pris. Mycket som man slipper tänka på själv som kaffe, städning, skrivare. Mycket saker som annars är extra kostnader - vi har passerat startupskede med bolaget men man vill ändå vara kostnadsmedvetna.

✌️Vad är bra med DoSpace? Det känns som man får kollegor fast det är ännu lite mer spännande eftersom de håller på med andra saker. Man kan lära sig av det och med fördel utnyttja nätverket som finns här. Det är bra att allt är så väldigt lättillgängligt. Det är mycket som anordnas här som man aldrig haft koll på annars. Den möjligheten är bra.

🕺Hur gör du arbetsdagen awesome? Jag försöker lägga upp en plan för dagen på vad jag ska få gjort och sätta mål med aktiviteterna. Ska jag ringa samtal sätter jag up en hit rate till exempel, som jag vill nå. Sen spelar jag väldigt mycket hockey. Om jag känner att energinivån börjar sjunka hittar jag nån att spela hockey med, helst någon jag vinner mot!

🤓Ditt bäst tips för företagande? Nu driver jag inte själv något företag men jag tror det handlar mycket om att ha en tydlig målbild kring vad vill man med sitt företag och varför vill man det. Sätta upp tydliga delmål för hur man ska ta sig dit och se till att saker och ting är mätbara så man kan följa sina framsteg och se vart man behöver förbättra saker och ting.

📝Ditt bästa livstips? Börja spela squash. Det är kul. Lucas Karlsson sitter på DoSpace Industrilandskapet i Norrköping. Testa en vecka gratis, gör varje dag lite bättre!

www.dospace.se