Cecilia Nordström - Ägare och Grafisk designer på Cecilia Nordström Design

JPEG image-E4C0E25F8EC8-1.jpeg

Cecilia Nordström

Grafisk designer och ägare av Cecilia Nordström Design

🤝Möt Cecilia Nordström som äger och jobbar i bolaget Cecilia Nordström Design.

🤔Varför DoSpace? När jag såg lokalerna i Mjärdevi blev jag helt förtjust i hela känslan och atmosfären. Sedan hade jag möjlighet att flytta in på Stora torget direkt när det öppnade.

✌️Vad är bra med DoSpace? Det är skön stämning och jag älskar inredningen och helheten på siten. Jag gillar också att jag kan vara runt människro som jobbar med sina saker men ändå få ett större sammanhang. Alla olika möten med människor inspirerar mig mycket, det blir ett nytt sätt att tänka på. Det är också en otrolig frihetskänsla att kunna komma och gå som man vill.

🕺Hur gör du arbetsdagen awesome? Bra musik, skön stämning, gott kaffe!

🤓Ditt bästa tips för företagande? Se till att må bra och göra det man vill göra, tro på det man gör, då tror jag att man kan lyckas med det mesta!

📝Ditt bästa livstips? Var inte rädd, ibland är det bara att köra på och inte tänka för mycket! Cecilia Nordström sitter på DoSpace Stora Torget i Linköping. Testa en vecka gratis, gör varje dag lite bättre! www.dospace.se