Amanda Ahlenius, Social media manager på Digitalsnack

96B16D68-8734-4962-BA07-302BBE0F655D.JPG

Amanda Ahlenius

🤝Möt Amanda Ahlenius, Social media manager på Digitalsnack som Hjälper företag med sociala medier, både genom att fram strategier och skapa content men också coaching och föreläsning.

🤔Varför valde du DoSpace? Eftersom mina kollegor sitter i Karlstad och Vimmerby så behövde jag en kontorsplats. Jag hade hört väldigt mycket bra om DoSpace från mina vänner och tycker att det är ett najs koncept som passar vår verksamhet väldigt bra.

✌️Vad är bra med DoSpace? Gemenskapen som finns här! Det är skönt att ha ett kontor att gå till om dagarna och få människor man kan träffa i jobbsammanhang, nu när jag inte sitter med mina kollegor. Bara att vi kan sitta och äta lunch tillsammans är något man inte kan om man skulle jobba själv.

🕺Hur gör du arbetsdagen awesome? Planerar och dricker mycket kaffe! Mot slutet av dagen sitter jag oftast omringad av typ tre kaffekoppar.

🤓Ditt bäst tips för företagande? Bygga nätverk, känns som en rimlig grej!

📝Ditt bästa livstips? Var alltid förberedd så slipper du sitta här och inte komma på något bra livstips på beställning. Amanda Ahlenius sitter på DoSpace Industrilandskapet i Norrköping. Testa en vecka gratis, gör varje dag lite bättre! www.dospace.se