Alexander Florman - Grundare & VD på The New Aero AB

0B0C0F83-7A90-4541-A1BE-750C3CFE1B2D.JPG

The New Aero AB

🤝Möt Alexander Florman, Grundare & VD på The New Aero AB som har utvecklat en aerodynamisk fälg till Tesla som lanseras under hösten 2018.

🤔Varför valde du DoSpace? För att få en social samhörighet och för att knyta mer kontakter.

✌️Vad är bra med DoSpace? Det är väldigt trevlig atmosfär. Jag gillar att det är öppet dygnet runt, även på helgerna och det är lagom mycket folk.

🕺Hur gör du arbetsdagen awesome? Få grejer gjort så fort som möjligt när de uppstår, skjut inte på något. Det är bekvämt att skjuta på saker men det hänger bara kvar i huvudet och förpestar allt annat man gör.

🤓Ditt bästa tips för företagande? Lyssna på när du får feedback. Det är lätt att tycka att ens egen affärsidé är väldigt bra. När andra påpekar brister är det lätt tänka att man ska strunta i vad andra tycker, men det ska man inte göra. Lyssna på vad de säger och utveckla det.

📝Ditt bäst livstips? Försök att behålla nyfikenheten du hade som barn. Tro inte att du vet allt eller att någon annan tänkt på allt. Nyfikenhet ger dig ständigt nya idéer. Alexander Florman sitter på DoSpace Industrilandskapet i Norrköping. Testa en vecka gratis, gör varje dag lite bättre! www.dospace.se