Lisa Junér - SE360

🤝Möt Lisa Junér, Marknadschef på SE360 som jobbar med bostadsfotografering och säljmaterial för fastighetsmäklare.

🔨Berätta om något viktigt som ni genomfört på ditt bolag? Vi är en den leverantör som har styrt kvalitetsfokuset på marknaden och legat i framkant med att jobba med bildens betydelse både för bostadsförsäljningen i sig men också ur kundens varumärkessynpunkt.

📖Vilken bok har du gett bort i present mest? Trendenser av Frida Ramstedt, hon är Sveriges största inredningsbloggare.Det är mycket fokus på inredning idag men boken fokuserar på hur man inreder och inte vad man inreder med, den har inget med trender att göra utan är bara ren teoretisk kunskap. Perfekt inflyttningspresent!

📣Om du hade en gigantisk reklamskylt som exponeras för miljarder människor och du fick skriva vad som helst på den; vad skulle du skriva och varför? “Lyssna på Greta!” För hon gör det så enkelt att förstå de stora utmaningar som världen står inför och vad vi kan göra för att dra vårt strå till stacken.

👀Berätta om någon ovanlig vana eller annorlunda sak som du älskar? Jag har en tendens att köpa för många provfärgburkar. Säg till mig om man ska måla om, jag har ett litet lager hemma, haha.

🕺Hur gör du arbetsdagen awesome? Jag älskar att checka av listor!

✌️Vad är bra med DoSpace? Förutom det uppenbara att det är så fint här så är det gemenskapen, att man har så mycket utbyte av varandra trots att vi är från så olika branscher. Oftast står man inför samma frågeställningar och utmaningar och då är det ett otroligt kunskapsmässigt utbyte av varandra.

Lisa sitter på DoSpace Stora Torget i Linköping. Testa en vecka gratis, gör varje dag lite bättre! www.dospace.seELIN VINKA - 84CODES

🤝Möt Elin Vinka, Marketing Executive på 84codes, som tillhandahåller hosting av fyra stycken open source programvaror, primärt för meddelandeköer.

🔨Berätta om något stort som ni genomfört på ditt bolag? Det största sedan jag började är att vi anordnade RabbitMQ Summit 2018 i London, världens första konferens om RabbitMQ, samt att vi publicerat två e-böcker (Beginners Guides om RabbitMQ och Apache Kafka.)

💸Vilket inköp för mindre än 1000 kr de senaste 6 månaderna har haft mest positiv påverkan på ditt liv? Min google home - den är extremt rolig. En ny nivå av hemmanörderi!

🎓Vilket råd skulle du ge till en smart, driven student som är på väg ut i den verkliga världen? Mitt bästa råd är att inte söka sitt drömjobb direkt efter examen. Börja istället i ett område där du har potential att växa. Häng inte upp dig på titlar utan försök att hitta en miljö där du kan växa och gro, det viktigaste du har är ditt kontaktnät!

🌊Vad gör du när du känner dig överväldigad eller ofokuserad? Jag tar en paus och bearbetar genom att prata med andra, ofta ringer jag någon.

✌️Vad är bra med DoSpace? Det är skönt att komma hit - äta lunch med någon, snacka lite vid kaffet, höra hur någon haft det i helgen - en energiboost. Men också att det är guldläge mitt i stan!

🕺Hur gör du arbetsdagen awesome? Lika portioner effektivt jobb, bra häng på DoSpace & en god lunch från AK press.

Elin Vinka sitter på DoSpace Stora Torget i Linköping.

www.dospace.se

Fanny Larsson - sofacompany.com

🤝Möt Fanny Larsson, Sales Manager i Sverige på Sofacompany.com som säljer egentillverkade och egendesignade möbler i dansk design.

🔨Berätta om något roligt som ni genomfört på ditt bolag?? September 2018 öppnade vi vårt senaste showroom i Sverige på Nääs fabriker utanför Göteborg. Vi tar en rå lokal och skapar från scratch ett färgglatt och inspirerande showroom och fyller det med Sofacompany.

💰Vilken är den bästa investering du någonsin gjort? Min lägenhet! Det är en typisk 60-tals lägenhet, jag och min kille har totalrenoverat och gjort den till vår egen. Snart är det dags att fixa balkongen!

🙏Under de senaste fem åren; vilken vana har förbättrat ditt liv mest? Att jag har börjat meditera och och dricka gröna smoothies.

✌️Vad är bra med DoSpace? Fåtöljen i hörnet, terassen, torsdags yogan och att det är en öppen stämning!

📖Vilken bok skulle du ge bort i present? Happy food - Den lär en mycket om tarmfloran och kopplingen mellan mat och lycka.

🕺Hur gör du arbetsdagen awesome? Jag omringar mig av inspirerande människor och fokuserar på det positiva!

Fanny Larsson sitter på DoSpace Stora Torget i Linköping.

Cecilia Nordström - Ägare och Grafisk designer på Cecilia Nordström Design

JPEG image-E4C0E25F8EC8-1.jpeg

Cecilia Nordström

Grafisk designer och ägare av Cecilia Nordström Design

🤝Möt Cecilia Nordström som äger och jobbar i bolaget Cecilia Nordström Design.

🤔Varför DoSpace? När jag såg lokalerna i Mjärdevi blev jag helt förtjust i hela känslan och atmosfären. Sedan hade jag möjlighet att flytta in på Stora torget direkt när det öppnade.

✌️Vad är bra med DoSpace? Det är skön stämning och jag älskar inredningen och helheten på siten. Jag gillar också att jag kan vara runt människro som jobbar med sina saker men ändå få ett större sammanhang. Alla olika möten med människor inspirerar mig mycket, det blir ett nytt sätt att tänka på. Det är också en otrolig frihetskänsla att kunna komma och gå som man vill.

🕺Hur gör du arbetsdagen awesome? Bra musik, skön stämning, gott kaffe!

🤓Ditt bästa tips för företagande? Se till att må bra och göra det man vill göra, tro på det man gör, då tror jag att man kan lyckas med det mesta!

📝Ditt bästa livstips? Var inte rädd, ibland är det bara att köra på och inte tänka för mycket! Cecilia Nordström sitter på DoSpace Stora Torget i Linköping. Testa en vecka gratis, gör varje dag lite bättre! www.dospace.se

Amanda Ahlenius, Social media manager på Digitalsnack

96B16D68-8734-4962-BA07-302BBE0F655D.JPG

Amanda Ahlenius

🤝Möt Amanda Ahlenius, Social media manager på Digitalsnack som Hjälper företag med sociala medier, både genom att fram strategier och skapa content men också coaching och föreläsning.

🤔Varför valde du DoSpace? Eftersom mina kollegor sitter i Karlstad och Vimmerby så behövde jag en kontorsplats. Jag hade hört väldigt mycket bra om DoSpace från mina vänner och tycker att det är ett najs koncept som passar vår verksamhet väldigt bra.

✌️Vad är bra med DoSpace? Gemenskapen som finns här! Det är skönt att ha ett kontor att gå till om dagarna och få människor man kan träffa i jobbsammanhang, nu när jag inte sitter med mina kollegor. Bara att vi kan sitta och äta lunch tillsammans är något man inte kan om man skulle jobba själv.

🕺Hur gör du arbetsdagen awesome? Planerar och dricker mycket kaffe! Mot slutet av dagen sitter jag oftast omringad av typ tre kaffekoppar.

🤓Ditt bäst tips för företagande? Bygga nätverk, känns som en rimlig grej!

📝Ditt bästa livstips? Var alltid förberedd så slipper du sitta här och inte komma på något bra livstips på beställning. Amanda Ahlenius sitter på DoSpace Industrilandskapet i Norrköping. Testa en vecka gratis, gör varje dag lite bättre! www.dospace.se

Alexander Florman - Grundare & VD på The New Aero AB

0B0C0F83-7A90-4541-A1BE-750C3CFE1B2D.JPG

The New Aero AB

🤝Möt Alexander Florman, Grundare & VD på The New Aero AB som har utvecklat en aerodynamisk fälg till Tesla som lanseras under hösten 2018.

🤔Varför valde du DoSpace? För att få en social samhörighet och för att knyta mer kontakter.

✌️Vad är bra med DoSpace? Det är väldigt trevlig atmosfär. Jag gillar att det är öppet dygnet runt, även på helgerna och det är lagom mycket folk.

🕺Hur gör du arbetsdagen awesome? Få grejer gjort så fort som möjligt när de uppstår, skjut inte på något. Det är bekvämt att skjuta på saker men det hänger bara kvar i huvudet och förpestar allt annat man gör.

🤓Ditt bästa tips för företagande? Lyssna på när du får feedback. Det är lätt att tycka att ens egen affärsidé är väldigt bra. När andra påpekar brister är det lätt tänka att man ska strunta i vad andra tycker, men det ska man inte göra. Lyssna på vad de säger och utveckla det.

📝Ditt bäst livstips? Försök att behålla nyfikenheten du hade som barn. Tro inte att du vet allt eller att någon annan tänkt på allt. Nyfikenhet ger dig ständigt nya idéer. Alexander Florman sitter på DoSpace Industrilandskapet i Norrköping. Testa en vecka gratis, gör varje dag lite bättre! www.dospace.se

Lucas Karlsson - Regionansvarig på Save By Solar

🤝Möt Lucas Karlsson, Regionsansvarig för Östra sverige på Save by Solar som jobbar med solcellsanläggningar för företag med fokus på större fastigheter som industrifastigheter och kommersiella fastigheter.

🤔Varför DoSpace? För att jag vill inte vara ensam, hehehe. Skämt å sido, det är väldigt moderna lokaler och alla bekvämligheter man kan önska sig till ett rimligt pris. Mycket som man slipper tänka på själv som kaffe, städning, skrivare. Mycket saker som annars är extra kostnader - vi har passerat startupskede med bolaget men man vill ändå vara kostnadsmedvetna.

✌️Vad är bra med DoSpace? Det känns som man får kollegor fast det är ännu lite mer spännande eftersom de håller på med andra saker. Man kan lära sig av det och med fördel utnyttja nätverket som finns här. Det är bra att allt är så väldigt lättillgängligt. Det är mycket som anordnas här som man aldrig haft koll på annars. Den möjligheten är bra.

🕺Hur gör du arbetsdagen awesome? Jag försöker lägga upp en plan för dagen på vad jag ska få gjort och sätta mål med aktiviteterna. Ska jag ringa samtal sätter jag up en hit rate till exempel, som jag vill nå. Sen spelar jag väldigt mycket hockey. Om jag känner att energinivån börjar sjunka hittar jag nån att spela hockey med, helst någon jag vinner mot!

🤓Ditt bäst tips för företagande? Nu driver jag inte själv något företag men jag tror det handlar mycket om att ha en tydlig målbild kring vad vill man med sitt företag och varför vill man det. Sätta upp tydliga delmål för hur man ska ta sig dit och se till att saker och ting är mätbara så man kan följa sina framsteg och se vart man behöver förbättra saker och ting.

📝Ditt bästa livstips? Börja spela squash. Det är kul. Lucas Karlsson sitter på DoSpace Industrilandskapet i Norrköping. Testa en vecka gratis, gör varje dag lite bättre!

www.dospace.se