🗣 Till nästa termin söker vi Student Brand Ambassadors i Norrköping och Gävle🗣

 

Gå med i bygg nätverket!

Vi bygger en plats utöver platsen. Vi bygger ett community med människor från alla branscher. DoSpace är ett nätverk med team DoSpace som spindeln i nätet. Vi söker dig som naturligt är i mitten av sammanhang. Vi söker dig som arrangerar festen, känner grannarna och bjuder in till middagen.

Som DoSpace Student Brand Ambassador tar du klivet rakt in i mitten av ett nätverk med frilansare, start ups, designers, utvecklare, journalister, innovatörer, psykologer, managers, studenter, artister, konsulter och storbolag.

Var dig själv, nyttja din sociala förmåga och få ett försprång ut i arbetslivet.

Student Brand Ambassador
 
Student DoSpace

Du bestämmer över ditt DoSpace.

Brand Ambassadors känner medlemmarna på sitt DoSpace och studenterna på sitt universitet. De ger medlemmar och studenter oförglömliga upplevelser genom att arrangera fantastiska event. Ditt event kan vara tillfället där någon fick sitt drömjobb, där någon träffade sin medgrundare eller där två personer blev vänner för livet.

 

Marknadsföring på ditt sätt.

Uppdraget: Make Work Awesome! Använd fantasin för att på bästa sätt arrangera bra event, marknadsföra DoSpace och stärka DoSpace community. Var kreativ, galen, annorlunda , nytänkande, vågad, kaxig, smart. Vi söker en marknadsföringsninja.

Brand Ambassador DoSpace
 

Driven

Du är en DOER..

Uppkopplad

Du är ett med sociala medier.

Social

Du är festens mittpunkt

Entreprenör

Vissa ser problem. Du ser lösningar.

 

Ansvarsområden

Hitta nästa DoSpace Start Up🚀

Arrangera studentevent🎓

Snapchatgramlinkedinbook📱

Var en DoSpace Ambassadör📣

 

👇Sök här och nu!👇