Driven

Du är en DOER.

Social

Du är extrovert och tycker om att vara med och bland människor.

Positiv

Vissa ser problem. Du ser lösningar.

Uppkopplad

Ett digitalt liv kommer naturligt för dig.

 

Du bygger ditt community.

DoSpace är plats utöver platsen. Vi bygger ett community med människor från alla branscher. DoSpace är ett nätverk med team DoSpace som spindeln i nätet. Vi söker dig som naturligt är i mitten av sammanhang. Vi söker dig som arrangerar händelser, känner grannarna och bjuder in till middagen.

Som Site Manager tar du klivet rakt in i mitten av ett nätverk med frilansare, start ups, designers, utvecklare, journalister, innovatörer, psykologer, managers, studenter, artister, konsulter och storbolag.

Var dig själv, nyttja din sociala förmåga och var lyhörd. Det är din uppgift att känna medlemmarna för att göra DoSpace till en så bra plats för dem som det kan bli.

DoSpace Community
 
Make Work Awesome DoSpace

MAKE WORK AWESOME.

Som Site Manager skapar du ditt DoSpace genom att arrangera event i stort och smått. Relationer och oförglömliga händelser är DoSpace, du står i mitten av detta. Du arrangerar work shops, fika, gästföreläsningar, AWs, temafester med mera. Du är med genom hela processen och det är naturligt för dig att både planera kreativt, utföra professionellt och bli smutsig om händerna när det behövs.

 

Ta hand om din site.

Du är den som medlemmarna möter varje morgon, du är den som ser till att DoSpace alltid är på topp. Kaffet är nymalet, internet funkar, leverantörerna håller sina löften och medlemmar vet det dem behöver veta. Du är ansvarstagande och noggrann..

DoSpace Lounge
 
DoSpace Members

Fyll ditt DoSpace med medlemmar.

Du tar emot intresseanmälningar, bokar in visningar, visar runt och signerar medlemmar. Du introducerar nya medlemmar och tar farväl av de som lämnar oss (ingen lämnar frivilligt, det sker bara när någon verkligen måste).

 

Ansvarsområden

Bygga community👫

Arrangera event🎉

Driva DoSpace day-to-day💪

Fylla DoSpace med medlemmar🤝

 

Tjänsten

Heltid, 6 månaders provanställning tillämpas.

Tillträde hösten 2019.

Lön enligt överenskommelse.

Vid frågor om tjänsten kontakta Elin Schönqvist på join@dospace.se eller 073-596 70 46.

Sista ansökningsdag ej satt. Urval sker löpande, sök idag!