Vad är DoSpace?

Egenföretagare, frilansare, start-ups och stora företag, alla får plats på DoSpace. Vi gör allt för att våra medlemmar ska kunna fokusera fullt på jobbet. Det är bara att dyka upp och börja jobba. Alla kontorsförnödenheter som skrivare, kaffe, kök och mötesrum finns där för dig. Med en månads uppsägningstid blir du flexibel. Om ditt företag växer är det enkelt att köpa fler medlemsskap.

IMG_3776.JPG

Varför DoSpace?

Vi riktar oss till dig som vill leva ett flexibelt liv och arbeta i inspirerande lokaler tillsammans med ett levande och växande community. Våra medlemmar kör AW, lunchträning och workshops tillsammans. Start-ups frågar erfarna, stora företag tar hjälp av frilansare. Alla vinner och alla trivs.

Var finns vi?

DoSpace finns idag på Teknikringen 10 i Linköping och på stora torget 3 i Linköping City. Vi har inlett expansion vilket kommer innebära att våra medlemmar får tillgång till flera DoSpace i fler städer. Vår ambition är att du som medlem skall kunna jobba i vilken stad du än befinner dig i, allt för att ditt liv ska bli flexibelt och friktionsfritt.