Vad är DoSpace? 🤷

Egenföretagare, frilansare, start-ups och stora företag, alla får plats på DoSpace. Vi gör allt för att våra medlemmar ska kunna fokusera fullt på jobbet. Det är bara att dyka upp och börja jobba. Alla kontorsförnödenheter som skrivare, kaffe, kök och mötesrum finns där för dig. Med en månads uppsägningstid blir du flexibel. Om ditt företag växer är det enkelt att köpa fler medlemsskap.

co-working

Varför DoSpace?

Vi riktar oss till dig som vill leva ett flexibelt liv och arbeta i inspirerande lokaler tillsammans med ett levande och växande community. Våra medlemmar kör AW, lunchträning och workshops tillsammans. Start-ups frågar erfarna, stora företag tar hjälp av frilansare. Alla vinner och alla trivs.

kontorshotell

Var finns vi?

DoSpace finns idag på Teknikringen 10 i Linköping, på stora torget 3 i Linköping City, på Västgötegatan 7 i Norrköping och på Drottninggatan 18 i Gävle. Den 10e oktober öppnar vi i Jönköping. Vi expanderar kontinuerligt vilket innebär att våra medlemmar hela tiden får till gång till fler städer och ett större nätverk. Vår ambition är att du som medlem skall kunna jobba i vilken stad du än befinner dig i, allt för att ditt liv ska bli flexibelt och friktionsfritt.