KPMG Väljer Coworking: En Titt på DOSPACE Innerstan i Norrköping

När revisionsföretaget KPMG sökte efter en ny arbetsplats, valde de DOSPACE Innerstan i Norrköping. I denna artikel tar vi en närmare titt på deras nya coworking-miljö och varför de valde att flytta in.

Beatrice från KPMG berättar varför dem valt DOSPACE som leverantör av kontor och varför konsultföretag ser fördelar med coworking. Nina från DOSPACE visar DOSPACE Innerstan Norrköping.

En Ny Era för KPMG i Norrköping

Revisionsjätten KPMG har valt att flytta in i DOSPACE Innerstan i Norrköping. Detta markerar en ny era för företaget, som tidigare har haft traditionella kontor i Norrköping. Men varför valde de att satsa på coworking? Louise Unoson på KPMG förklarar att det handlar om att skapa en dynamisk och inspirerande arbetsmiljö för deras medarbetare.

En Rundtur i DOSPACE Innerstan

Nina, sitemanager för DOSPACE i Norrköping, visar runt i de imponerande lokalerna. Med en öppning den 1 december 2023, erbjuder DOSPACE Innerstan allt från stora kontor med fantastisk utsikt till mindre kontor, private desk ytor och öppna kontorslandskap. Dessutom finns det en lounge för nätverkande och socialisering.

Fördelarna med Coworking

För KPMG handlar det inte bara om fysiska fördelar. Unoson betonar hur viktigt det är att kunna erbjuda sina medarbetare en plats där de kan känna sig inspirerade, samarbeta med andra och växa både professionellt och personligt. Med DOSPACE Innerstan får de allt detta och mer därtill.

DOSPACE Innerstan: Mer än Bara Kontor

DOSPACE Innerstan är inte bara en arbetsplats; det är en gemenskap. Med 32 kontor totalt och en mängd olika företag som redan har valt att etablera sig där, blir nätverkande en naturlig del av arbetsdagen. Och med endast några få kontor kvar att hyra ut, är det tydligt att många företag ser fördelarna med denna typ av arbetsmiljö.

Kontorshotell för stora företag

Kontorshotell är inte bara för små företag. Större företag som KPMG kan också dra nytta av de fördelar som en coworking-miljö erbjuder. Med DOSPACE Innerstan får de en central, flexibel och inspirerande arbetsplats som uppfyller deras behov. Vill du veta mer om DOSPACE Innerstan och våra lediga kontor i Norrköping?

Klicka här.

Nästa
Nästa

Skill ser fördelar med coworking på DOSPACE Innerstan i Norrköping