Meet our Members đŸ€ : Simon Ertushi

👋 Hej Simon! Vad gör du och ni pĂ„ Pitchagon?
I min roll som Venture Scout pÄ Pitchagon scoutar jag marknaden efter intressanta bolag som Àr i behov av kapital som Pitchagon kopplar samman investerare med entreprenörer.

📖Vilken bok har du gett bort i present mest? “Never split the difference” med Chris Voss, den handlar om förhandling. Den har fĂ„tt mig att tĂ€nka pĂ„ ett nytt sĂ€tt i bĂ„de större och mindre sammanhang för att fĂ„ önskat beteende hos andra. Den borde du lĂ€sa, den Ă€r grym!

💾Vilket inköp för mindre Ă€n 1000 kr de senaste 6 mĂ„naderna har haft mest positiv pĂ„verkan pĂ„ ditt liv
? Jag har nyligen bara slösat mina pengar pÄ vÀrdepapper, vi fÄr vÀl se i framtiden om det var ett bra köp eller inte...

đŸ’„Hur har ett misslyckande gett dig framgĂ„ng? Jag avslutade en relation vilket dĂ„ kĂ€ndes som ett misslyckande, men sĂ„ hĂ€r i efterhand ser jag att det öppnade upp flera dörrar och resulterade till att jag Ă€r dĂ€r jag Ă€r idag.

📣Om du hade en gigantisk reklamskylt som exponerades för miljarder mĂ€nniskor och du fick skriva vad som helst pĂ„ den; vad skulle du skriva och varför?
Investera i framtiden! För det kommer alltid en morgondag. Livet gÄr framÄt och inte bakÄt.

💰Vilken Ă€r den bĂ€sta investering du nĂ„gonsin gjort? Att flytta utomlands, för att jag exponerades för nya mĂ€nniskor, kulturer och platser. Vilket gav mig perspektiv och ny bild av vĂ€rlden, vilket resulterade i jag vĂ€xte som mĂ€nniska och vidgade mitt tankesĂ€tt. En lĂ€ngre resa borde alla göra!

👀BerĂ€tta om nĂ„gon ovanlig vana eller annorlunda sak som du Ă€lskar? Jag gillar torr mat! Äter sĂ€llan sĂ„s och steker gĂ€rna pĂ„ maten lite extra!

🙏Under de senaste fem Ă„ren; vilken vana, tror eller vilket beteende har förbĂ€ttrat ditt liv mest? TrĂ€ning! MĂ„nga tror att trĂ€ning bara resulterar till en bĂ€ttre kropp. Men det ger sĂ„ mycket mer, du fĂ„r ett bĂ€ttre liv. TrĂ€ning skapar mer energi och bĂ€ttre sjĂ€lvförtroende vilket ökar livskvalitĂ©n.

🎓Vilket rĂ„d skulle du ge till en smart, driven student som Ă€r pĂ„ vĂ€g ut i den verkliga vĂ€rlden? Ta reda pĂ„ vad du vill göra med livet sĂ„ snabbt som möjligt och börja arbeta mot dina mĂ„l och drömmar! LĂ€s böcker, var nyfiken och lĂ€s pĂ„ om det som intresserar dig. Var inte rĂ€dd för att misslyckas, se det som en lĂ€rdom.

✌Vad Ă€r bra med DOSPACE? För det första Ă€r det en vĂ€ldigt trevlig miljö att vara i. Ni Site Managers Ă€r dessutom vĂ€ldigt duktiga pĂ„ att skapa en gemenskap mellan oss medlemmar frĂ„n olika bolag genom att anordna smĂ„ trevliga event flera gĂ„nger i veckan. Ibland spontant och ibland mer uppstyrt. Det mĂ€rks att ni Ă€r vĂ€ldigt mĂ„na om oss och att vi ska trivas.

đŸ•șHur gör du arbetsdagen awesome? Varje dag hĂ€r pĂ„ DOSPACE Ă€r awesome!

Oh stop it you! Keep going 😉 đŸ“±Hur hittar man dig och ditt bolag pĂ„ sociala medier? Tagga @Pitchagon pĂ„ LinkedIn och Instagram, jag heter Simon Ertushi pĂ„ LinkedIn och pĂ„ Instagram @slerre 😄

Simon Ertushi sitter pÄ DOSPACE GÀvle Norra Kungsgatan 1. Testa en vecka gratis, gör varje dag lite bÀttre! www.dospace.se

FöregÄende
FöregÄende

Meet our members: Annika Holm Lindström, Business Manager pĂ„ Adecco đŸ€

NĂ€sta
NĂ€sta

SÄ hÀr fÄr du rÄd med ett bÀttre kontor Àn vad du har rÄd med egentligen: