đŸ€ Meet our members: Johanna Holmqvist

Hej Johanna! Vad gör du och ni pÄ Nobi People?
Hej! Vi jobbar med Employer branding, Rekrytering och Ledarskap.
Jag Àr konsult inom Employer branding och Rekrytering. Det innebÀr att jag hjÀlper företag att hitta rÀtt kandidat vid rekrytering, jag hjÀlper Àven bolag med medarbetarresan ur ett employer branding perspektiv. Det innebÀr allt frÄn onboardning och medarbetarupplevelsen till offboardning - allt frÄn hej till hejdÄ. Vi vill hjÀlpa företag att skapa attraktiva och hÄllbara arbetsplatser dÀr mÀnniskor vill jobba!

🔹BerĂ€tta om nĂ„got stort som ni genomfört pĂ„ ditt bolag? Inom ett av vĂ„ra affĂ€rsomrĂ„den - ledarskap. DĂ€r Ă€r vi stolta över att ha samarbete med tvĂ„ av Sveriges bĂ€sta fotbollsdomare.

📖Vilken bok har du gett bort i present mest? Alexandra Bylunds bok "SĂ„ lyckas du i sociala medier". Innan vi startade Nobi People var jag helt inaktiv pĂ„ sociala medier. SĂ„ den boken har varit som en handbok för mig dĂ„ jag har tagit tag i och börja jobba aktivit med mina sociala kanaler. Min upplevelse Ă€r att boken fungerar för alla, oavsett tidigare erfarenhet av Ă€mnet.

💾Vilket inköp för mindre Ă€n 1000 kr de senaste 6 mĂ„naderna har haft mest positiv pĂ„verkan pĂ„ ditt liv? Boken ovan, för den har hjĂ€lpt mig mest av mina senaste inköp.
đŸ’„Hur har ett misslyckande gett dig framgĂ„ng? Har du ett favoritmisslyckande? FrĂ„n början var tanke att ett annat affĂ€rsomrĂ„de skulle vara vĂ„r primĂ€ra verksamhet under de tvĂ„ första Ă„ren. Men vi tvingades tĂ€nka om, vilket vi idag Ă€r vĂ€ldigt tacksamma för!
📣Om du hade en gigantisk reklamskylt som exponerades för miljarder mĂ€nniskor och du fick skriva vad som helst pĂ„ den; vad skulle du skriva och varför? Ge istĂ€llet för att fĂ„! Var den som tar första steget och bjud in, fokusera helt enkelt pĂ„ att ge. För dĂ„ kommer du automatiskt att fĂ„ tillbaka.

DOSPACE Kungen

💰Vilken Ă€r den bĂ€sta investering du nĂ„gonsin gjort? Aktier!

👀BerĂ€tta om nĂ„gon ovanlig vana eller annorlunda sak som du Ă€lskar?
En dÄlig vana, jag klarar inte av att inte titta mailen nÀr det plingar..

🙏Under de senaste fem Ă„ren; vilken vana, tror eller vilket beteende har förbĂ€ttrat ditt liv mest? Att utmana mig sjĂ€lv att prata inför folk, det har verkligen varit att gĂ„ utanför min comfortzon. Det hade jag absolut inte varit trygg med för fem Ă„r sedan. Men att fortsĂ€tta utsĂ€tta mig för utmaningen har utvecklat mig otroligt mycket som person.

🎓Vilket rĂ„d skulle du ge till en smart, driven student som Ă€r pĂ„ vĂ€g ut i den verkliga vĂ€rlden? Om jag tĂ€nker pĂ„ mig sjĂ€lv hade jag nog behövt höra: tro pĂ„ dig sjĂ€lv! FortsĂ€tt att kĂ€mpa Ă€ven om det Ă€r tufft och tappa inte tron pĂ„ dig sjĂ€lv. Det ordnar sig.

✌Vad Ă€r bra med DOSPACE? LĂ€get, miljön, personalen, stĂ€mningen och kontakterna. Du trĂ€ffar mĂ„nga andra företagare!

đŸ•șHur gör du arbetsdagen awesome? Genom att ha en tydlig planering för dagen. NĂ€r jag har koll pĂ„ lĂ€get kan jag slappna av och dĂ„ blir dagen bĂ€ttre!

🔧Vilket Ă€r ditt favoritverktyg i arbetet? Canva, det Ă€r ett av mina favoritverktyg.!


đŸ“±Hur hittar man dig och ditt bolag pĂ„ sociala medier?
@nobi.people Instagram Sök pÄ Nobi Peope pÄ LikedIn och Facebook, Johanna Holmqvist pÄ LinkedIn.

Johanna Holmqvist sitter pÄ DOSPACE GÀvle Norra Kungsgatan 1. Testa en vecka gratis, gör varje dag lite bÀttre! www.dospace.se

FöregÄende
FöregÄende

Meet our members đŸ€ Per Edin

NĂ€sta
NĂ€sta

Meet our members: Annika Holm Lindström, Business Manager pĂ„ Adecco đŸ€