Skill ser fördelar med coworking på DOSPACE Innerstan i Norrköping

Agnes Lagerqvist på Skille berättar varför dem valt DOSPACE som leverantör av kontor. Nina från DOSPACE visar DOSPACE Innerstan Norrköping.

Framtidens Arbetsplats: Coworking

När man tänker på framtidens arbetsplats, vad kommer först i åtanke? För många företag, inklusive konsultföretaget Skill, är svaret en flexibel, central och inspirerande coworking-miljö. Skill har nyligen beslutat att flytta in i DOSPACE Innerstan i Norrköping.

En Rundtur i DOSPACE Innerstan

Nina Rydingsvärd, sitemanager för DOSPACE i Norrköping, presenterar de imponerande lokalerna till Agnes Lagerqvist, konsultchef på Skill. Under rundturen betonar Lagerqvist hur många av deras konsulter redan har valt DOSPACE som sin arbetsplats. Med en öppning den 1 december 2023, erbjuder DOSPACE Innerstan allt från stora kontor med fantastisk utsikt till mindre kontor, private desk ytor och öppna kontorslandskap.

Varför Coworking? Skill Förklarar

Men varför väljer Skill att satsa på coworking istället för ett traditionellt kontor? Lagerqvist förklarar att det handlar om att erbjuda deras medarbetare en attraktiv arbetsplats som ligger centralt. Med nya, fräscha lokaler, stora ytor och möjligheten att sitta i öppna landskap, kan medarbetarna enkelt samarbeta med kollegor, men också dra sig tillbaka för mer privata samtal eller möten. Dessutom erbjuder loungen möjligheten att nätverka med individer från andra företag, vilket skapar en dynamisk och inspirerande miljö.

DOSPACE Innerstan: Mer än Bara Kontor

DOSPACE Innerstan är inte bara en arbetsplats; det är en gemenskap. Med 32 kontor totalt och en mängd olika företag som redan har valt att etablera sig där, blir nätverkande en naturlig del av arbetsdagen. Och med endast några få kontor kvar att hyra ut, är det tydligt att många företag ser fördelarna med denna typ av arbetsmiljö.

Fördelarna med att Välja DOSPACE

För Skill handlar det inte bara om fysiska fördelar. Lagerqvist betonar hur viktigt det är att kunna erbjuda sina medarbetare en plats där de kan känna sig inspirerade, samarbeta med andra och växa både professionellt och personligt. Med DOSPACE Innerstan får de allt detta och mer därtill.


Läs mer om DOSPACE Innerstan
här.

Föregående
Föregående

KPMG Väljer Coworking: En Titt på DOSPACE Innerstan i Norrköping

Nästa
Nästa

Bilbolaget med tech-själ öppnar nytt! 🏎️