Meet our members: Emil Karlsson

đŸ€Möt Emil Karlsson, BitrĂ€dande Projektledare pĂ„ Hifab

Vad gör du och ni pÄ Hifab?

Hifab Àr specialister inom projektledning med tillhörande konsulttjÀnster. Vi finns till för de som Àger, utvecklar, förvaltar och nyttjar fastigheter och anlÀggningar. Man kan sÀga att vi Àr "spindeln i nÀtet" dÄ vi ofta kan fungera som en lÀnk mellan en bestÀllare och exempelvis en entreprenör.

Jag Àr ganska ny in i gÀnget sÄ jag assisterar mina kollegor just nu för att bli varm i klÀderna.. Tanken Àr att jag ska vÀxa in i min roll för att sedan bli Projektledare.

🔹 BerĂ€tta om nĂ„got stort/viktigt/spĂ€nnande/roligt som ni genomfört pĂ„ ditt bolag??
Nu har jag varit pÄ Hifab i tvÄ mÄnader ungefÀr, sÄ jag kanske inte har sÄ mycket att sÀga om nÄgot vi genomfört sÄ. Men dÀremot sÄ Àr vi i en spÀnnande fas i Jönköping. Vi vill etablera oss i stan (i regionen), och vÀxa. Och dÄ krÀver det att vi promotar oss sjÀlva i omrÄdet, det tycker jag Àr ett roligt stadie som vi Àr i nu.

📣 Om du hade en gigantisk reklamskylt som exponerades för miljarder mĂ€nniskor och du fick skriva vad som helst pĂ„ den; vad skulle du skriva och varför? NĂ„gonting som Ă€r slagkraftigt och kort men som Ă€ndĂ„ sprider nĂ„got bra. Det ska vara positivt och kunna pĂ„verka mĂ€nniskor.

💰 Vilken Ă€r den bĂ€sta investering du nĂ„gonsin gjort?
Att jag investerat i mig sjÀlv genom att utbilda mig till den jag Àr idag, det har lett mig till att jag har fÄtt en grund att stÄ pÄ.

👀 BerĂ€tta om nĂ„gon ovanlig vana eller annorlunda sak som du Ă€lskar?
NÀr jag spelade fotboll sÄ hade jag som en vana att ha min egna vattenflaska med mitt eget vatten hemifrÄn innan jag spelade match. Hade jag inte det sÄ gick det oftast sÀmre.


🎓Vilket rĂ„d skulle du ge till en smart, driven student som Ă€r pĂ„ vĂ€g ut i den verkliga vĂ€rlden?
Att vÄga! Det skulle jag sÀga Àr det viktigaste. Att lita pÄ sig sjÀlv. Trust the process. Se utbildningen som en förberedande tid och var ödmjuk.

✌Vad Ă€r bra med DOSPACE?
Första gÄngen jag klev in hÀr och mötte omgivningen och allt sÄ fick jag en vÀldigt skön kÀnsla. Det Àr en bra atmosfÀr. Sen en till grej Àr att man kan fÄ nÀtverka i en naturlig miljö. FÄ till ett naturligt möte med andra mÀnniskor, det frÀmjar den spontana kontakten.

đŸ•șHur gör du arbetsdagen awesome?
Starten Àr viktig för mig, med mina rutiner. NÀr jag gÄr upp tex, att fÄ min frukost Àr jÀtteviktig. Och viktigt ocksÄ nÀr man kommer hit (till DOSPACE) att ge ett leende, fÄ ett leende. Det ger sÄ mycket energi bÄde för mig sjÀlv och andra. Att man möter sina kollegor med positivitet inför dagen. Den peppande lagkÀnslan gillar jag verkligen. Det Àr viktigt att fÄ med det redan frÄn början av dagen.

🔧Vilket Ă€r ditt favoritverktyg i arbetet? Kommunikationen Ă€r den viktigaste! Men det praktiska Ă€r datorn och nĂ€tverket. Overall skulle jag sĂ€ga att det Ă€r kommunikationen.

DOSPACE Jönköping. HÀr hÀnger Emil och hans kollegor om dagarna!

📝 NĂ„gra snabba!

1. Skulle du hellre fightas mot 1 anka som Àr stor som en hÀst, eller 100 hÀstar som Àr lika smÄ som en anka? Jag skulle helst möta 100 smÄ hÀstar! Det passar mig och mitt yrke dÄ jag ska kunna hantera mycket pÄ en gÄng.

2. Om vÀrlden var helt pÄ ditt sÀtt, hur skulle du vilja att den var dÄ? DÄ skulle vÀrlden vara jÀmstÀlld och hÄllbar! Och att man skulle kunna styra tiden.

3. Har du nÄgot vinnande koncept pÄ hur man fÄr den bÀsta morgon-rutinen? Det bÀsta Àr att faktiskt ha en rutin, och att vara ihÀrdig med den. Om man har bestÀmt sig för nÄgot sÄ ska man köra pÄ det. Ha mycket tÄlamod med din rutin ocksÄ, sÄ blir det bra.

4. Vad Ă€r du BÄST pĂ„? Passa pĂ„ att skryta nu! Ska det bara vara EN sak? Jag skulle sĂ€ga att jag Ă€r Ă€rlig, positiv och har lĂ€tt för att kĂ€nna av andra mĂ€nniskor.

đŸ“±Hur hittar man dig och ditt bolag pĂ„ sociala medier?

Linkedin & Facebook !

Emil Karlsson sitter pĂ„ DOSPACE Jönköping Östra Storgatan. Testa en vecka gratis, gör varje dag lite bĂ€ttre! www.dospace.se

FöregÄende
FöregÄende

Att hitta rÀtt i din nÀsta kontorsstrategi

NĂ€sta
NĂ€sta

Coworking för medarbetarnas bÀsta : Möt Nexergroup